x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cel mai mare târg de adopții de animale de companie din București, la Arena Națională

Cel mai mare târg de adopții de animale de companie din București, la Arena Națională

de Redacția Jurnalul    |    25 Mai 2024   •   22:40
Cel mai mare târg de adopții de animale de companie din București, la Arena Națională

50 de câini sănătoși și deparazitați, vaccinați și deparazitați sunt oferiți spre adopție la cel mai mare târg de adopții de animale de companie din București, care va avea loc duminică la Arena Națională

Iubitorii de animale sunt așteptați duminică la Arena Națională, la cea de a doua ediție a evenimentului „Adoptă la Arenă”, cel mai mare târg de adopții de animale de companie din București.

Potrivit primarului Nicușor Dan, sunt propuși spre adopție peste 50 de câini sănătoși, deparazitați, vaccinați, microcipați și sterilizați, din adăposturile ASPA. De asemenea, peste 20 de pisici de la asociațiile partenere așteaptă să își găsească o casă nouă.

În cadrul evenimentului, care promovează un stil de viață activ și sănătos, de la ora 14:00, va avea loc un cros pentru oameni și câini, pe o distanță de 1 km, pe inelul exterior al Arenei Naționale. Ultramaratonistul Andrei Roșu și câinele lui, Hoka, vor da startul.

De-a lungul întregii zile se vor derula activități diverse și foarte atractive, pentru toate vârstele. Vor fi spectacole pentru copii, momente de jonglerii și acrobații, demonstrații de dresaj și agilitate, dar și de karate și dansuri și multe altele.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: adoptie caine arena