x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Năstase: Breaking News/ Votanţii lui Băsescu fug în Congo!

Adrian Năstase: Breaking News/ Votanţii lui Băsescu fug în Congo!

de Agerpres    |    25 Mar 2012   •   10:54
Adrian Năstase: Breaking News/ Votanţii lui Băsescu fug în Congo!

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, ironizeaza, pe blogul personal, fuga din tara a fostului deputat PDL Mihail Boldea, afirmand ca votantii lui Basescu fug in Congo.

"Ieri, am primit un sms, cu un mesaj amuzant: Daca nu l-ati votat pe Bombo, Acum emigrati in Congo! Iata ca trecerea anilor ofera o alta perspectiva asupra alegerilor din 2004, cand tineri simpatizanti ai Aliantei DA au iesit la Piata Universitatii, scandand, dupa anuntarea rezultatelor, 'Bombo, Bombo, ne-am intors din Congo', fara sa stie de fapt unde se 'intorsesera'. Venisera alaturi de reprezentanti ai MISA si de guru Gregorian Bivolaru, care insa a ales ca destinatie Suedia si nu Romania, dupa castigarea alegerilor de catre Basescu, stiind ca Monica Macovei nu-l va cauta in 'gaura de sarpe', avand un suflet mai bun...", spune fostul premier pe blog intr-o postare intitulata "'Breaking News:Votantii lui Basescu fug in Congo!".

El a adaugat ca i se pare "de domeniul justitiei divine" faptul ca Mihail Boldea "o infiera", in numele PDL pe Monica Iacob Ridzi, la dezbaterea din Parlament referitoare la ridicarea imunitatii.

"Care, la randul ei, ma infierase pe mine, din partea PDL, cu ocazia ridicarii imunitatii...", conchide presedintele CN al PSD.

×
Subiecte în articol: adrian nastase congo