x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Năstase, pe blog: Antena 3 nu mai trebuie sa fie aici?

Adrian Năstase, pe blog: Antena 3 nu mai trebuie sa fie aici?

19 Feb 2016   •   20:21
Adrian Năstase, pe blog: Antena 3 nu mai trebuie sa fie aici?

"Asistam, oare, la proiectul „televiziunea mea”? Continui sa cred ca schimbările din ultimile luni au legătura cu pregătirea campaniilor electorale si ale scrutinurilor electorale din acest an. Cui prodest? Nu-mi este foarte clar. Funcționează, in continuare, „fantomele” din sistemul creat de Basescu? Exista poate o strategie pusă la cale la Cotroceni? Merge mai departe proiectul extern de domesticire a României, in condițiile începerii unui Nou Război Rece?

Din păcate, Antena3 devine victima, inițial in conflictul cu Basescu, acum in pregătirea contextului electoral. Dincolo de ratiunile politice ale dosarului Voiculescu, operatiunea realizată prin ANAF vizează un segment important al societății. Pana la urma, un număr semnificativ de votanti, cu Opțiuni mai apropiate stângii. Dacă ar fi existat buna credință, chiar in condițiile hotărârii judecatoresti, statul ar fi putut, in calitate de nou proprietar, sa închirieze clădirea către Grupul Intact. Chiar si Basescu știe ca nu e vorba de mutat mobila Antenelor in 5 zile ci este vorba de întregul sistem de comunicatii din subsolul clădirii. Ce va face Ministerul de Finante cu aceste instalatii? Le va vinde la licitație, fir cu fir, cip cu cip? Este clar ca nu se are in vedere recuperarea unui prejudiciu ci CREAREA unui prejudiciu. Intr-o anumită zona politica.

Iar ceea ce li se întâmplă Jurnaliștilor de la Antene mi se pare o mare nedreptate.", scria Adrian Năstase, în data de 17 februarie, pe blogul său.

×
Subiecte în articol: adrian nastase antena 3 blog