Orasele in care traim traseaza harta unei lumi mai profunde, dincolo de tangibil. Mai mult decat o aglomerare de cladiri, strazi si case, orasul depoziteaza franturi de istorie, parti importante din memoria individuala si colectiva si un spirit care il face sa reziste in timp.
Spiritul unui oras inseamna ceea ce oamenii creaza impreuna si dainuie peste timp. Strazile oraselor pe care le traversam zilnic, in goana cotidiana, poarta amprenta traditiei si a armoniei si ascund povesti inca nespuse si personaje necunoscute.
La peste 200 de ani de cand in zona Reghinului aparuse mestesugul fabricarii berii, la inceputurile anilor '70, aici s-a scris prima fila din istoria Silva. Strazile Reghinului erau pline de berarii, care au animat o perioada economica prospera. Din pasiunea micii comunitati a luat nastere Silva, berea de Reghin, numita de localnici “ispita blonda", care a devenit berea de export a Romaniei.
Facand un salt peste ani, Silva si-a pastrat personalitatea puternica, autenticitatea si valorile si, in timp, a ramas cunoscuta drept berea blonda, care odinioara facea cinstea petrecerilor “cu staif".
Marius Bodochi a absolvit Institutul de Teatru din Targu Mures si in prezent este actor la Teatrul National din Bucuresti si tata devotat. Povesteste cu pasiune despre orasele care l-au conturat ca om:
“Ma regasesc undeva la distanta dintre trei orase – Bucuresti, locul unde imi petrec majoritatea timpului, Targu Mures, orasul meu natal si Cluj, orasul in care am debutat ca actor. Bucurestiul imi ofera efervescenta de care am nevoie, in Cluj si Targu Mures regasesc linistea dupa care tanjesc in perioadele aglomerate. Le savurez la aceeasi intensitate, ca atunci cand savurez un pahar de Silva, berea care ma insoteste de atat vreme si care-mi aminteste constant de gustul lucrurilor facute cu drag".