x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un scandal sexual zguduie Aeroportul Internațional Maramureș: Angajat acuzat de viol asupra șefei de birou după o petrecere de Ziua Femeii

Un scandal sexual zguduie Aeroportul Internațional Maramureș: Angajat acuzat de viol asupra șefei de birou după o petrecere de Ziua Femeii

de Redacția Jurnalul    |    19 Mar 2024   •   17:45
Un scandal sexual zguduie Aeroportul Internațional Maramureș: Angajat acuzat de viol asupra șefei de birou după o petrecere de Ziua Femeii

Aeroportul Internațional Maramureș se află în mijlocul unui scandal, de data aceasta de natură sexuală, după ce unul dintre angajați a fost acuzat că și-a violat șefa biroului în cadrul căruia lucra.

Potrivit informațiilor furnizate de către VasileDale.ro, incidentul ar fi avut loc în noaptea de 8 spre 9 martie. Angajații întregului aeroport s-au adunat inițial la o petrecere dedicată Zilei Femeii, însă după încheierea acesteia, un grup de 8-9 angajați ar fi continuat să petreacă într-un club din Baia Mare. Acolo, șefa biroului ar fi fost, conform acuzațiilor, violată de către unul dintre subalternii săi.

Femeia a depus o plângere la Poliție și s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș pentru a fi examinată și a primi un certificat medico-legal. Mai mult, mai mulți angajați au fost deja audiați în legătură cu acest caz, unii în calitate de martori, în timp ce unul dintre aceștia este suspect.

Numele suspectului de viol este asociat și cu un dosar în curs de investigare de către Direcția Națională Anticorupție, care se ocupă de modul în care acesta a fost angajat la aeroport.

Reprezentanții Poliției au confirmat că au primit o sesizare și că au deschis un dosar penal pentru viol, efectuând cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

În urma unei sesizări depuse la Poliția municipiului Baia Mare la data de 09 martie a.c., polițiștii de investigații criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol și efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt”, arată reprezentanții Poliției.

În ceea ce privește declarațiile făcute de partea acuzată, surse judiciare indică faptul că aceasta neagă vehement acuzațiile. Suspectul ar fi afirmat că actul sexual ar fi fost consimțit și că ar fi avut loc în scara blocului în care locuiește victima. În plus, rezultatele testelor toxicologice ale victimei ar fi relevat doar prezența alcoolului în organism, fără alte substanțe interzise.

Conducerea Aeroportului Internațional Maramureș a confirmat că a luat la cunoștință de plângerea depusă la Poliție și că cooperează cu autoritățile pentru desfășurarea anchetei penale. Întrucât există o anchetă în desfășurare, aceștia au declarat că nu vor comenta cazul, menționând totuși că angajatul vizat de plângerea penală se află în concediu.

×