x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Agențiile de turism au încheiat un protocol de colaborare cu Poliția Capitalei

Agențiile de turism au încheiat un protocol de colaborare cu Poliția Capitalei

17 Noi 2012   •   13:13
Agențiile de turism au încheiat un protocol de colaborare cu Poliția Capitalei

Cu ocazia Târgului de turism ce se desfășoară în aceste zile la București, Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) a încheiat un protocol de colaborare cu Poliția Capitalei, pentru siguranța circulației turistice în București.

Pentru că Bucureștiul a devenit o destinație urbană care atrage un număr crescând de vizitatori din întreaga lume, iar centrul vechi al Capitalei reprezintă o atracție majoră, agențiile de turism au simțit nevoia să se asigure, prin acest protocol, că situația este sub control, din punct de vedere al traficului rutier.

“Agențiile de turism care organizează excursii, cu ghid sau fără ghid, în general pentru grupurile de turiști, fie ele mai mari sau mai mici, vor avea la dispoziție un contact permanent cu reprezentanții Poliției, mai ales cu cei de la Secția de Poliție din Centrul Vechi, și vor putea anunța în timp util orice sosire de grup, inclusiv traseul pe care urmează să-l parcurgă. Această colaborare include și situația în care este nevoie de prezența unui polițist sau a unui echipaj, dacă sunt grupuri sau evenimente mari, de genul celor sportive”, a declarat Corina Martin, președintele ANAT.

Cooperarea ANAT cu Poliția Capitalei, completează un șir lung de colaborări inițiate de asociație, cu scopul de a încuraja desfășurarea în cele mai bune condiții a circulației turistice din și înspre România. 

×