x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Agresorul lui Chauncey Hardy rămâne în arest

Agresorul lui Chauncey Hardy rămâne în arest

14 Oct 2011   •   12:50
Agresorul lui Chauncey Hardy rămâne în arest

Ionut Tanasoaia ramane in arest. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins cererea de eliberare cu interdictia de a parasi localitatea formulata de avocatul agresorului baschetbalistului american.

Motivarea judecatorului in cazul celui suspectat ca l-a ucis pe baschetbalistul american: "Lasarea in libertate a inculpatului a crea o stare de teama ca riposta legii nu este ferma".

Unul dintre motivele pentru care judecatorii au decis arestarea preventiva este faptul ca "inculpatul are domiciliul in aceeasi localitate cu unii martori", precum si"posibilitate de a se produce alte fapte cu consecinte grave". Motivare: "Sunt audiate 22 de persoane ca martori, persoane ce au fost de fata.

Potrivit motivarii, baschetbalistul consumase bauturi alcoolice, fapt confirmat de martori si de fisa intocmita de medicii de la urgenta.

Avocatul suspectului a declarat ca agresorul "nu a realizat ce inaltime are victima si de teama sa nu fie lovit a atacat el primu."

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu au dispus, la data de 10 octombrie, retinerea si totodata au pus in miscare actiunea penala fata de inculpatul Ionut Adrian Tanasoaia, in varsta de 25 de ani, sub acuzatiile de loviri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

Chauncey Hardy, in varsta de 23 de ani, a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost lovit in zona capului. Sportivul a suferit doua atacuri de cord si a murit la o jumatate de ora dupa ce a iesit din operatie. Politistii au audiat 20 persoane in acest caz.

×