x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ALERTĂ CU BOMBĂ la Ploieşti. Două clădiri ale Fiscului au fost EVACUATE

ALERTĂ CU BOMBĂ la Ploieşti. Două clădiri ale Fiscului au fost EVACUATE

11 Dec 2013   •   09:19
ALERTĂ CU BOMBĂ la Ploieşti. Două clădiri ale Fiscului au fost EVACUATE
UPDATE 09:59 - Pirotehniştii care au verificat sediul Direcţiei Finanţelor Publice din Ploieşti, unde miercuri dimineaţă a fost primită o alertă privind existenţa unei bombe, au constatat că a fost vorba despre o alarmă falsă, în timp ce verificările pirotehniştilor la celălalt sediu al Finanţelor continuă.

Potrivit prefectului judeţului Prahova, Marius Sersea, în urma verificărilor la sediul Direcţiei Finanţelor Publice Prahova pirotehniştii au constatat că în incinta clădirii nu se află niciun dispozitiv exploziv.

Cei aproximativ 500 de angajaţi care lucrează în respectiva clădire au revenit în birouri, iar circulaţia rutieră în zonă a fost reluată.

La sediul Serviciului Public de Finanţe Locale Ploieşti, însă, verificările echipelor de pirotehnişti continuă.

UPDATE 09:40
- Persoana care a sunat la 112 a anunţat că două bombe sunt amplasate sub două maşini din faţa clădirilor Fiscului. Aproximativ 50 de persoane intervin la faţa locului.

"Un bărbat a sesizat că sunt amplasate două dispozitive explozive în faţa a două clădiri, respectiv sediile Finanţelor Publice situate pe bd. Independenţei şi bd. Aurel Vlaicu. Clădirile au fost evacuate, iar echipele de intervenţie se află la faţa locului, pentru înlăturarea pericolului. De asemenea, traficul în zonă a fost restricţionat", a declarat, pentru ZIUAnews, subinsp. Georgian Drăgan, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.
----------------------------------

Clădirile Administraţiilor Fiscale locale şi judeţene din Ploieşti au fost evacuate, în această dimineaţă, în urma unei ameninţări cu bombă.
La faţa locului au ajuns pirotehnişti, echipe antitero, poliţişti şi ofiţeri SRI, care au izolat perimetrul şi au început să cerceteze imobilele vizate de ameninţare. Circulaţia în zonă a fost, de asemenea, oprită.

O persoană necunoscută a sunat, în această dimineaţă, la 112 şi a anunţat că la sediul Administraţiei Fiscale din Ploieşti a fost amplasată o bombă. Instituţia are două clădiri în oraş, astfel că ambele au fost evacuate în urma ameninţării.




×