x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alertă! Incendiul de la Sun Plaza Mall din Capitală a fost lichidat. Sute de persoane aflate în mall au fost evacuate. Șase persoane, transportate la spital

Alertă! Incendiul de la Sun Plaza Mall din Capitală a fost lichidat. Sute de persoane aflate în mall au fost evacuate. Șase persoane, transportate la spital

24 Noi 2019   •   16:50
Alertă! Incendiul de la Sun Plaza Mall din Capitală a fost lichidat. Sute de persoane aflate în mall au fost evacuate. Șase persoane, transportate la spital
Sursa foto: Captura Antena 3

UPDATE Şase persoane au fost afectate de incendiul izbucnit duminică după-amiază în parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, în total sunt şase victime - patru cu expunere la fum, o persoană a suferit un atac de panică, iar o alta a acuzat o durere în zona toracică.

ISUBIF mai anunţă că se permite accesul la parter şi la nivelul minus 1, pentru preluarea autoturismelor.

UPDATE Mai multe persoane care au fost expuse la fum în urma incendiului izbucnit duminică după-amiază în parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza au fost transportate la Spitalul ''Bagdasar-Arseni''.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că este vorba de patru persoane.

''Toate victimele au fost transportate la Spitalul "Bagdasar-Arseni"'', a precizat sursa citată.

Duminică după-amiaza, un incendiu a izbucnit în parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza din Capitală, fumul intrând şi în incinta magazinelor. Sursa incendiului ar fi o maşină aflată în parcare, care a luat foc.

Trei autoturisme au fost afectate de incendiu.

UPDATE. Trei persoane care au fost expuse la fum, în urma incendiului izbucnit duminică după-amiaza în mall Sun Plaza, au fost transportate la spital, scrie Agerpres.

''În total, trei persoane cu expunere la fum au fost transportate la spital'', au informat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

UPDATE Dan Paul Iamandi, inspector general IGSU, a facut duminica, la Antena 3, primele declaratii despre situatia de la mall-ul Sun Plaza, evacuat in urma unui incendiu izbucnit în parcare.

„Pot sa va spun ca apelul la 112 a venit la 16.17 minute, iar la 16.26 primul echipaj a ajuns la locul interventiei. Au luat foc doua autoturisme. In acest moment, incendiul este lichidat si se face deshumarea in tot mall-ul. Inca nu se cunoaste cauza, urmeaza sa facem cercetari. Nu avem niciun fel de victime, nu a fost nevoie de nicio ingrijire medicala”, a declarat oficialul IGSU.

Incendiu în cartierul Berceni! Este vorba despre centrul comercial Sun Plaza din sectorul patru al Capitalei, anunță Antena 3

Alarma s-a declanşat la ora 16.24, iar oamenii s-au panicat şi au luat-o la fugă spre ieşiri.

Potrivit primelor informaţii, incendiul ar fi izbucnit la subsol, de la un autoturism, după care s-a extins şi la alte autoturisme. Din spatele clădirii pot fi observate degajări mari de fum.

Pompierii au intervenit şi i-ar fi sfătuit pe oameni să îşi abandoneze maşinile, după ce ieşirea din parcare s-a blocat.

Mai multe mașini de pompieri și echipaje de poliție au ajuns la fața locului. 

Incendiul se extinde în continuare, în ciuda intervenţiei pompierilor.

Persoanele aflate în mall se autoevacuează.

Reacția ISU Bucureşti-Ilfov

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov informează că s-a declanşat alarma de urgenţă, iar persoanele aflate în mall sunt evacuate.

Incendiul a izbucnit în parcarea de la nivelul 2.

"Este foarte mult fum, este fum şi în incinta mall-ului. Intervine Detaşamentul Special de Salvatori", arată sursa citată.

Ulterior, reprezentanţii ISUBIF au anunţat că incendiul a fost lichidat. 

 

 

×
Subiecte în articol: Sun Plaza Mall