x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ALERTĂ la o bancă din Lugoj. A fost stabilită identitatea obiectului suspect

ALERTĂ la o bancă din Lugoj. A fost stabilită identitatea obiectului suspect

23 Noi 2015   •   17:36
ALERTĂ la o bancă din Lugoj. A fost stabilită identitatea obiectului suspect
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

UPDATE: Poliţiştii au stabilit că obiectul suspect este din cauciuc şi nu reprezintă niciun fel de pericol, fiind folosit pentru curăţarea imprimantelor.

Poliţiştii au stabilit că obiectul suspect este din cauciuc şi nu reprezintă niciun fel de pericol, fiind folosit pentru curăţarea imprimantelor.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/11/alerta-la-o-banca-din-lugoj-dupa-ce-un-angajat-descoperit-un-obiect-suspect-ce-seamana-cu-o-grenada/

UPDATE: Angajatii si clientii aflati in sediul bancii Carpatica din Lugoj au fost evacuati de urgenta dupa ce una dintre angajate a observat o grenada amplasata langa monitorul unui calculator., relatează lugojonline.ro

La fata locului au sosit de urgenta reprezentantii firmei care asigura paza obiectivului. Acestia au evacuat imobilul si au anuntat autoritatile. Echipajele de politie, jandarmerie, pompieri si politisti locali au descins la locul solicitarii si au izolat intreaga zona. O echipa de pirotehnisti din cadrul IPJ Timis este asteptata sa ajunga la Lugoj pentru a verifica exact ce anume se afla in sediul bancii.

Un pachet suspect a fost descoperit în sediul uni bănci din Lugoj. Toată lumea a fost evacuată iar o echipă de genişti se îndreaptă către sediul băncii respective.

 

Ar fi vorba de o grenadă care a fost lăsată pe unul  dintre birourile băncii, relatează DIGI24.

În jurul clădirii a fost asigurat un perimetru de 300 de metri.

Ştire în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: alerta cu bomba grenada