x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Am salvat Vama Veche! Complex rezidenţial de lux în locul corturilor

Am salvat Vama Veche! Complex rezidenţial de lux în locul corturilor

25 Sep 2008   •   00:00
Am salvat Vama Veche! Complex rezidenţial de lux în locul corturilor

Ultima noutate pe care o pregătesc investitorii în vama Veche este un complex rezidenţial cu 60 de apartamente, care se va ridica până în 2010. Este vorba de un adevărat centru modern cu piscine, cu apartamente, şi cu parcări de lux.

Ultima noutate pe care o pregătesc investitorii în această staţiune este un complex rezidenţial cu 60 de apartamente, care se va ridica până în 2010. Este vorba de un adevărat centru modern cu piscine, cu apartamente, şi cu parcări de lux.

DE LUX. Boemii care veneau până acum în Vamă de dragul liniştii şi atmosferei parcă rupte de realitate pot spune adio corturilor şi umbreluţelor de stuf: colţul lor de paradis e pe cale să fie decimat. De ani de zile, Vama s-a schimbat şi s-a umplut treptat de vile, maşini de lux şi manelişti. Lovitura de graţie dată turiştilor de modă veche va fi complexul rezidenţial ridicat în localitate în următorii doi ani. Preţul unui apartament în noul complex va costa între 950 de euro şi 1350 de euro pe metru pătrat, la care se adaugă TVA. Imaginile cu atmosfera din Vama Veche de pe vremuri ar putea valora acum o avere, staţiunea de suflet a multor artişti fiind în pericol de a se transforma într-una banală, ca toate celelalte de pe litoralul românesc.


Sursa: Antena 3

×
Subiecte în articol: observator