x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amanta batuta de sotia-procuror

Amanta batuta de sotia-procuror

26 Feb 2004   •   00:00

Un procuror de pe langa Tribunalul Gorj este cercetat pentru talharie. Janeta Cosmulescu ar fi agresat si talharit o femeie, pe motiv ca aceasta ar avea relatii cu sotul sau.

Procuroarea Janeta Cosmulescu, sefa sectiei judiciare din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, este cercetata penal pentru comiterea infractiunii de talharie. Eliza-Medelaine Vaduva, de 33 de ani, a sesizat politia din Gorj cu privire la faptul ca sambata, 21.02.2004, in jurul orei 21:00, procuroarea a acostat-o pe Strada Constructorului din orasul gorjean Rovinari, a batut-o si i-a smuls bratara, lantisorul si cele doua inele de aur pe care le avea asupra sa. La baza conflictului se afla o presupunere a procuroarei, care e convinsa ca Eliza Vaduva ar avea relatii cu sotul ei, director la Spitalul din Rovinari. Imediat dupa conflictul din strada, Eliza Vaduva a depus sesizare la Inspectoratul Judetean de Politie Gorj, iar politistii gorjeni si-au declinat competenta de cercetare in favoarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova.

Procuroarea nu a dorit sa comenteze

Pentru ca avea dubii serioase in privinta solutionarii plangerii, dat fiind si faptul ca sotul procuroarei este directorul Spitalului din Rovinari, femeia batuta a mers la Laboratorul de Medicina Legala din Craiova, pentru a solicita un certificat medico-legal pe care l-a obtinut si l-a depus la dosar. Procurorul Janeta Cosmulescu este sefa sectiei judiciare si omul care se ocupa de imaginea Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj. Contactata telefonic, aceasta nu a vrut sa comenteze cele intamplate. Seful sau insa, prim-procurorul Gheorghe Roibu, a recunoscut ca Janeta Cosmulescu este cercetata penal de procurorii din Dolj. Eliza Vaduva se afla si in prezent internata in spitalul unde sotul procuroarei este director.( GABRIELA MLADIN )

×
Subiecte în articol: observator