x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amanta lui guru Bivolaru a fost ceruta oficial in casatorie

Amanta lui guru Bivolaru a fost ceruta oficial in casatorie

15 Apr 2004   •   00:00

Madalina Dumitru, unul dintre principalii martori in ancheta liderului MISA, Gregorian Bivolaru, a fost ceruta oficial de sotie de catre Remus Lomos, si el membru MISA.

Madalina Dumitru (17 ani), unul dintre principalii martori in ancheta liderului MISA Gregorian Bivolaru, a fost ceruta oficial de sotie de catre Remus Lomos, si el membru MISA.

Gina Anton Remus Lomos, in virsta de 31 de ani, se afla la Constanta inca de saptamana trecuta. El a tot insistat pe langa familia Madalinei sa fie lasat sa o vada si sa-i fie data de sotie.

Despartirea

El nu a mai vazut-o insa pe Madalina din data de 7 aprilie, cand o comisie din cadrul Directiei Generale pentru Protectia Copilului Constanta a decis ca minora sa ramana in custodia familiei pana in luna septembrie, cand va implini 18 ani. Acesta decizie a starnit inca de atunci nemultumirea reprezentantilor MISA si i-a provocat o criza de isterie Madalinei, care a inceput sa urle si, de nervi, a spart cateva scrumiere in sediul DGPC. Tot o reactie violenta a avut si Remus Lomos, iar pentru a-l potoli reprezentantii Directiei Generale pentru Protectia Copilului au chemat politia. Oamenii legii au sosit rapid la fata locului si au decis amendarea tanarului cu suma de 1,5 milioane de lei pentru tulburarea linistii publice. Madalina Dumitru a afirmat ca doreste sa plece la Bucuresti pentru a fi alaturi de Remus, dar si pentru a-si continua studiile.

In petit

Remus Lomos s-a prezentat acum doua zile acasa la familia Madalinei, in Costinesti, si a cerut-o pe acesta de sotie. El a venit insotit de parintii sai si de cei care ar trebui sa le fie nasi de cununie - Constantin Cojocaru si sotia sa, Ioana, membri MISA. Unchiul fetei, Marian Iordache, nu a vrut sa comenteze in nici un fel cererea in casatorie, dar a precizat ca Madalina nu va parasi, deocamdata, municipiul Constanta. Remus Lomos a fost si ieri la Costinesti, unde locuiesc parintii Madalinei, pentru a insista din nou pe langa mama fetei sa o lase sa se marite. El a mai incercat si in cursul saptamanii trecute sa vorbeasca cu mama Madalinei, dar Constanta Dumitru a refuzat dialogul cu el.

×
Subiecte în articol: observator remus lomos