x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ambulanţă din Ungaria, atacată la Bucureşti

Ambulanţă din Ungaria, atacată la Bucureşti

de Istvan Deak    |    13 Iul 2011   •   10:46

Continua isteria in capitala, legata de ipoteza conform careia, copii ar fi rapiti de pe strada, de persoane aflate in ambulante in ideea de a li se recolta organele. Au simtit-o pe pielea lor medicii maghiari care transportau un bolnav, din Budapesta intr-un spital din Bucuresti.

Ieri dimineata, o ambulanta a plecat din Ungaria cu destinatia Bucuresti pentru a-l aduce in tara si pe ultimul ranit din accidentul produs de un autocar romanesc pe autostrada M70, in data de 21 iunie, soldat cu 6 morti si mai multi raniti.

Echipajul povesteste ca deplasarea a decurs normal, pana la intrarea in capitala. "La intrarea in Bucuresti, o masina ne-a taiat calea. Cei din masina au inceput sa ne faca poze si si-au notat numarul masinii. N-a trecut mai mult de 10 minute, ca un echipaj al politiei, venit in alerta, ne-a tras pe dreapta pentru investigatii. Am fost coborati din masina, moment in care un grup de vreo 20 de persoane, de pe marginea strazii, a inceput sa tipe ca noi am fi rapitorii de copii si ca politia urmeaza sa ne aresteze. Au inceput sa se adune tot mai multi, si cu o atitudine agresiva, au inceput sa vina spre noi. Ne-am speriat cu adevarat, in momentul in care politistii au facut apel sa nu se mai aproprie de masina, fiindca este o ancheta a politiei, insa ei continuau sa vina, aratand pumnii spre noi. Politistii au chemat intariri, si pentru a evita o altercatie, au decis sa parasim zona sub escorta. Ne-au dus pana la spital, unde am lasat bolnavul, si nu ne-au dat drumul decat dupa doua ore de investigatii amanuntite. Apoi, am observat ca o masina a politiei ne-a urmarit mai bine de o ora. Chiar si acum, cand ma gandesc prin ce am trecut, ma trec fiori', a povestit un membru al echipajului de pe ambulanta.

×