x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ameninţarea cu bombă de la banca de pe Calea Victoriei s-a dovedit falsă

Ameninţarea cu bombă de la banca de pe Calea Victoriei s-a dovedit falsă

23 Oct 2019   •   18:15
Ameninţarea cu bombă de la banca de pe Calea Victoriei s-a dovedit falsă

Ameninţarea cu bombă de la banca de pe Calea Victoriei s-a dovedit falsă, după ce, în urma controlului pirotehnic, nu a fost găsit niciun dispozitiv potenţial periculos, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).


Potrivit sursei citate, persoana indicată de către angajatul băncii că a formulat ameninţarea a fost identificată, dar la acest moment nu s-ar afla pe teritoriul României.

"Având în vedere situaţia, Secţia 10 Poliţie efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare", precizează Poliţia Capitalei.

Circulaţia pe Calea Victoriei a fost reluată vineri, anunţă Brigada Rutieră, după ce a fost închisă între bulevardul Regina Elisabeta şi Piaţa Naţiunile Unite, în urma unei ameninţări cu bombă în incinta unei bănci.

"Reprezentanţii unei bănci cu sediul pe Calea Victoriei au anunţat că o persoană care şi-a exprimat anumite nemulţumiri a ameninţat cu amplasarea unui dispozitiv exploziv la acest sediu. La acest moment, se acţionează în zonă, inclusiv cu participarea pirotehniştilor din cadrul IGPR", a transmis anterior Inspectoratul General al Poliţiei Române. AGERPRES

×