x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator “Amical” Gigi Becali vs procurorul de caz

“Amical” Gigi Becali vs procurorul de caz

de Violeta Fotache    |    04 Iun 2008   •   00:00
 “Amical” Gigi Becali vs procurorul de caz

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a fost ieri la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a fost citat pentru a fi audiat pentru două acuzaţii de dare de mită

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a fost ieri la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a fost citat pentru a fi audiat pentru două acuzaţii de dare de mită, una privind valiza cu euro ce ar fi fost destinaţi jucătorilor de la “U” Cluj. A intrat în clădirea DNA la ora 10:30, neînsoţit de vreun apărător. După o oră şi jumătate, la plecare, finanţatorul Steaua a ţinut să precizeze că nu a dat nici o declaraţie şi că nu va mai veni niciodată la DNA. “N-a fost distracţie, a fost o discuţie, aşa, amicală, frumoasă... mai mult am discutat şi n-am declarat nimic, şi n-am semnat nimic. Am discutat în general despre fenomentul fotbal şi despre ce a fost... Am stat de vorbă despre ce înseamnă corupţia. Normal că avem opinii diferite, dar, oricum, am discutat ca între oameni. Ei văd într-un fel, eu văd altfel... Le-am zis să nu mă mai cheme, pentru că nu mai vin niciodată”, a declarat Becali. El a afirmat că îi pare rău că i-a jignit pe procurori, pentru că a realizat că ei “nu sînt răi”, ba chiar a constatat că procurorul de caz “e băiat bun”. Lipsa apărătorului a fost explicată de Gigi Becali prin faptul că nu avea nevoie de un avocat pentru o “discuţie amicală cu procurorii”.

Reamintim că Gigi Becali este urmărit penal sub acuzaţia de dare de mită, 1,7 milioane de euro, în cazul “U” Cluj, după ce DNA a reţinut cinci persoane imediat după meciul acestei echipe cu CFR, de la 7 mai, Teia Sponte, Anton Doboş şi Traian Benfordean fiind şi ei urmăriţi pentru fapte de corupţie.

×
Subiecte în articol: observator gigi becali