x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anchetă în cazul polițistului care și-a pierdut încărcătorul cu muniție

Anchetă în cazul polițistului care și-a pierdut încărcătorul cu muniție

10 Noi 2022   •   14:56
Anchetă în cazul polițistului care și-a pierdut încărcătorul cu muniție

Încărcătorul cu muniție pierdut luni de un polițist a fost aruncat la gunoi, au stabilit anchetatorii. O firma de salubrizare îl caută la groapa de gunoi.

Incidentul a avut loc pe 7 noiembrie. Un polițist a pierdut încărcătorul de rezervă al armei din dotare și muniția aferentă. Ulterior, polițiștii Secției 12 au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Anchetatorii au stabilit că încărcătorul a fost aruncat la gunoi.

„În urma investigațiilor efectuate, s-a refăcut traseul echipajului de poliție și s-a stabilit faptul că, în cursul acelei seri, în urma unei intervenții, ce a presupus conducerea unei persoane la sediul secției, o persoană dintr-un grup de 3, care ar fi asistat de pe margine la eveniment, ar fi ridicat încărcătorul căzut, iar, ulterior, aceștia au părăsit zona și au intrat într-o societate comercială de alimentație publică, unde l-ar fi aruncat la un coș de gunoi”, a anunțat Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Cele trei persoane au fost duse la audieri. În paralel, polițiștii împreună cu reprezentanții unei firme de salubritate încearcă să găsească încărcătorul și muniția la groapa de gunoi.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incarcator politie gunoi