x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andreea Marin are îndoieli după divorţ.: E tare greu să te lupţi cu propria vină. Am semne de întrebare chiar şi astăzi pentru că încă am sentimente

Andreea Marin are îndoieli după divorţ.: E tare greu să te lupţi cu propria vină. Am semne de întrebare chiar şi astăzi pentru că încă am sentimente

13 Feb 2013   •   09:16
Andreea Marin are îndoieli după divorţ.: E tare greu să te lupţi cu propria vină. Am semne de întrebare chiar şi astăzi pentru că încă am sentimente

Andreea Marin a vorbit despre divorţul de Ştefan Bănică Jr, şansele ca cei doi să se împace şi planurile de viitor ale vedetei. "Fetita mea il are ca idol pe baiatul lui Stefan si de aceea trebuie sa pastram o relatie buna intre noi si este foarte important pentru noi acest lucru", a spus Andreea, potrivit kanald.ro.
 
"Am plecat in Dubai ca sa evit aceasta mizerie, daca e sa regret ceva este momentul in care m-am intors in tara. Unii au dat cu pumnii in masina desi era si un copil acolo. Tot ce pot sa va spun este ca am plecat acolo pentru a-i explica Violetei ceea ce va urma mai departe. Ea a inteles si nu a suferit in niciun fel. Mi-a fost foarte greu sa raman om la intoarcerea in tara. Faptul ca am aparut la televizor nu da dreptul nimanui sa intervina in viata mea personala. Violeta credea ca eu am facut ceva de toata lumea ne urmarea. Sute de mii de oameni au fost de acord cu decizia noastra, in continuarea sunt urmarita de paparazzii, dar de la distanta. Am identificat toate persoanajele care ne-au urmarit in acea seara si vom lua masuri", a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a recunoscut că, deşi a luat decizia de a divorţa de Ştefan Bănică pe baza unor argumente solide şi nu s-a pripit, sunt încă momente grele, în care are semne de întrebare. "Nu este ușor. E tare greu sa te lupti cu propria vina, dar sa nu crezi ca nu am semne de intrebare chiar si astazi, pentru ca inca am sentimente. Exista momente in care imi este mai greu, dar pe total nu am timp sa stau, vreau sa fiu un model pentru fiica mea. Seara imi este cel mai greu, mai ales cand Pitica adorme si sunt singura", a spus Zâna.

"Aș schimba greșeli pe care le-am făcut eu, aș schimba poate momentele mele de slăbiciune, când poate nu am avut destulă răbdare și poate nu am făcut lucrurile destul de bine pentru ca familia mea să fie încă o familie. Astăzi este bine, pentru că așa a vrut să le așeze Dumnezeu pe toate", întrebată ce ar schimba dacă ar mai putea.

"Violeta si fiul lui Stefan au plans unul in bratele celuilalt!"

"Cel mare cobora pe scari plangand, a luat-o pe Violeta in brate si au inceput amandoi sa planga. Nu meritau copiii nostri acest moment, ne-a durut cumplit. Am avut aproape intreaga familie: sora mea, tatal meu, mama lui Stefan. Am fost foarte uniti si asta spune multe. Nu se pot compara cele doua casnicii prin care am trecut. Sunt mandra de felul in care am reusit sa trecem prin acest moment dificil. Culmea! Am fost mai uniti in acest moment al despartirii", a mai spus Andreea.

×