x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angajati pe tarlaua sefului

Angajati pe tarlaua sefului

25 Mar 2004   •   00:00

In timp ce la actiunile de impadurire sunt folositi elevi, angajatii Romsilva din Bistrita isi servesc sefii.

Spre exemplu, ieri, in jurul orei 10:00, doi muncitori de la Directia Silvica Bistrita-Nasaud lucrau la amenajarea vilei directorului Gheorghe Ivan, situata in cartierul Unirea, cel mai luxos cartier de vile din Bistrita.

FLGRANT. O echipa de jurnalisti a descins sa faca un reportaj filmat despre casele demnitarilor, ocazie cu care a surprins doi muncitori imbracati in uniforme verzi, care plantau puieti si butasi de trandafiri in curtea vilei lui Gheorghe Ivan, in fata careia se afla o masina a Romsilva cu numarul BN 97 RNP. Intrebati ce fac acolo si cu ce se ocupa, muncitorii au fugit si s-au ascuns in spatele vilei.

SCUZE. Misterul a fost insa spulberat chiar de seful celor doi. Pus in fata faptului implinit, directorul Directiei Silvice Bistrita-Nasaud, Gheorghe Ivan, a declarat: „Muncitorii erau cu mine. Am fost pana acasa si i-am luat cu mine. Eu eram cu masina respectiva (o Dacia papuc - n.r.). Nu stiu ce lucrau. Ca muncitorii au plantat niste puieti... nu e mare lucru", a declarat Gheorghe Ivan, care a dat vina pe presa ca „inventeaza" astfel de subiecte. „Va spun sa nu publicati asa ceva, fiindca va fi rau nu pentru mine, ci pentru dumneavoastra", a amenintat Ivan.

INCURCATURA. Vazand ca lucrurile nu iau intorsatura pe care si-a dorit-o, a incercat sa schime tonul. „Nu inteleg de ce ma vanati, eu vreau sa fim prieteni", a spus, in biroul sau, directorul Directiei Silvice, obligat, dupa lungi parlamentari, sa recunoasca faptul ca cei doi lucrau in curtea sa in timpul orelor de program in care erau platiti de Directia Silvica. (Adriana Muresan)

×
Subiecte în articol: observator