x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ANI verifică modul în care a ajuns manager la Spitalul din Oradea fiul ministrului Sănătăţii

ANI verifică modul în care a ajuns manager la Spitalul din Oradea fiul ministrului Sănătăţii

09 Noi 2011   •   12:12
ANI verifică modul în care a ajuns manager la Spitalul din Oradea fiul ministrului Sănătăţii

Conducerea ANI a cerut autoritatilor oradene informatii privind concursul castigat de Ritli Ladislau Csongor pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Judetean din Oradea. Fiul ministrului Sanatatii a fost singurul participant la acest concurs.

Managerul interimar al Spitalului Clinic Judetean din Oradea, Gavril Grebenisan, a declarat, astazi, ca ANI a cerut informatii cu privire la componenta comisiei de concurs in vederea ocuparii postului de manager, numele persoanelor care au luat parte la desemnarea acestei comisii, precum si la calendarul concursului.

"Consiliul de Administratie al Spitalului Clinic Judetean din Oradea s-a intrunit in sedinta extraordinara in data de 7 noiembrie pentru a lua la cunostinta si a analiza solicitarea ANI, transmisa catre spital in data de 2 noiembrie, si ulterior comunicata si Primariei Oradea", a spus Grebenisan, citat de Mediafax.

Ritli Ladislau Csongor, fiul ministrului Sanatatii, Ritli Ladislau, a castigat, in 24 octombrie, concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Judetean din Oradea, el fiind singurul candidat, dupa ce Gavril Grebenisan, care detinea interimar aceasta functie, s-a retras in aceeasi zi.

Ritli Ladislau Csongor a fost singurul candidat dupa ce, in dimineata de 24 octombrie, cu doua ore inaintea inceperii primei probe, managerul interimar al unitatii medicale, Gavril Grebenisan, si-a retras dosarul.

"Mi-am retras candidatura. Fiecare sa inteleaga ce doreste", declara Grebenisan, refuzand sa faca alte comentarii. Ulterior, Grebenisan declara ca s-a retras din concursul pentru sefia unitatii medicale pentru ca stia ca nu are sanse si i s-a "sugerat" sa se retraga.

Potrivit anuntului de pe site-ul unitatii medicale, fiul ministrului Sanatatii a obtinut la testul-grila nota 9.20, iar la celelalte doua probe a fost notat cu 10.

×