x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ansamblul artistic Ciocarlia va prezinta.... Caaaalin Popescu Taaaaariceeeanuuuu!

Ansamblul artistic Ciocarlia va prezinta.... Caaaalin Popescu Taaaaariceeeanuuuu!

12 Noi 2008   •   00:00

Campaniile online din Romania nu prea tin cont de publicul tinta al mesajelor pe care le distribuie, reprezentative sunt considerate contorizarile, numarul de afisar efectuate. Unde, in ce context, lucruri mai putin importante!



Departe de gandul ca Ansamblul Ciocarlia s-ar fi putut implica benevol in activitatea de sustinere a campaniei online desfasurata de Calin Popescu Tariceanu pe blogul sau, doar ca exponent in acest gen de media a vederilor liberale prin apartenenta sa la MAI, al carui ministru este liberalul Cristian David.

Centrului Cultural, al aceluiasi MAI, nu are niciun motiv in a gasi in spatele Ordonantei de Urgenta a Guvernului privind majorarea salariilor din invatamant o manifestare care sa sublimeze tangente, macar vagi, cu activitatea culturala a natiunii.

Lucrurile stau asa cum se vede si din cele doua capturi facute site-urilor institutiilor amintite mai sus, semn ca difuzarea in mediul online a campaniei lui Tariceanu s-a facut "in viu", vrac, la gramada, fara nicio selectie prealabila a tintei in fata careia trebuia sa justifice si sa explice actiunea guvernamentala in domeniul salarizarii cadrelor din invatamant.



×
Subiecte în articol: romania