x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antal Arpad, primarul din Sfântu Gheorghe, sancţionat pentru refuzul de a purta eşarfa tricoloră

Antal Arpad, primarul din Sfântu Gheorghe, sancţionat pentru refuzul de a purta eşarfa tricoloră

29 Oct 2013   •   15:52
Antal Arpad, primarul din Sfântu Gheorghe, sancţionat pentru refuzul de a purta eşarfa tricoloră

Prefectul județului Covasna, Dumitru Marinescu, l-a sancționat pe primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad Andras (UDMR), pentru refuzul de a purta eşarfa tricoloră cu ocazia deschiderii oficiale a Zilelor Sfântu Gheorghe din acest an, informeaza publicistul Dan Tanasă.

În aprilie, Tanasă l-a sesizat pe prefectul județului Covasna cu privire la faptul că primarul Antal Arpad a refuzat să poarte eșarfa tricoloră, în condițiile legii, cu ocazia ceremoniei de deschidere a Zilelor Sfântu Gheorghe 2013. De altfel, Antal refuză în mod repetat şi ostentativ să poarte eşarfa tricoloră în condițiile legii, fiind surprins în numeroase cazuri când a refuzat să poarte eşarfa tricoloră deşi legea îl obligă.

Antal a fost sanctionat cu avertisment pentru nerespectarea prevederilor H.G. nr. 1157/2001, în ciuda faptului că mai fusese avertizat să respecte prevederile legale şi anul trecut.

×