x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 1 - Observatorul si editiile speciale, in topul audientelor

Antena 1 - Observatorul si editiile speciale, in topul audientelor

17 Aug 2004   •   00:00

Antena 1 a avut duminica mai multe editii speciale de stiri, cu accidentul de la Gugesti.

CRISTIANA STAMATESCU

PRIMII. Roxana Nica, reporterul Antenei 1 care a ajuns primul la fata locului, a transmis in direct de la locul desfasurarii accidentului, iar Observatorul a fost singura emisiune de stiri care a avut imagini cu explozia trenului.

Reporterii Antenei 1 au fost prezenti si la doua spitale bucurestene, unde au fost internati pompierii raniti grav in acest accident, si la Gara de Nord, pentru a aduce la cunostinta telespectatorilor ca trenurile ajung si pleaca cu intarziere inspre Vrancea.

LIDER. Acoperirea completa a acestui eveniment a dus Antena 1 din nou in pozitia de lider de audienta, editiile speciale de stiri fiind castigatoare pe mai multe categorii de public: la ora 8:36, la prima editie, Antena 1 a fost lider de audienta pe intreg publicul urban, dar si la categoria de varsta 18-49, la fel si la ora 9:54, cand a fost transmisa a doua editie speciala.

La ora 11:00, la al treilea buletin de stiri, postul din Baneasa a fost lider pe categoria 25-34 de ani, dar si pe cea a managerilor si profesionistilor, iar Observatorul de la ora 13:00 a fost lider atat pe intreg publicul urban, cat si pe segmentele de varsta 15-24 de ani, 25-34 de ani, dar si pe 45-54 de ani.

Cea de-a patra editie speciala, de la ora 18:50, a fost lider de audienta pe categoriile managerilor si publicului cu studii superioare. Observatorul de la ora 19:00 a fost si el lider la rating pe categoria de public cu studii superioare.
×
Subiecte în articol: observator lider