x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anul Jurnalul National

Anul Jurnalul National

19 Dec 2004   •   00:00

OBSERVATOR
In luna octombrie, media lunara de vanzari pe aparitie a Jurnalului National s-a ridicat la 208.524 exemplare, fapt care confirma ca ziarul nostru a reusit cea mai spectaculoasa crestere din piata cotidienelor romanesti. Datele oficiale de difuzare, asteptate la inceputul lui februarie 2005, vor arata ca 2004 a fost Anul Jurnalul National. Cele mai recente declaratii de difuzare facute Biroului Roman pentru Auditul Tirajelor de catre trusturile de presa au confirmat evolutia spectaculoasa a Jurnalului National in 2004.

In luna octombrie, media lunara de vanzari pe aparitie a Jurnalului National s-a ridicat la 208.524 de exemplare, asta in timp ce, pentru aceeasi perioada, Evenimentul Zilei a avut o medie lunara de 84.005 exemplare pe aparitie, adica de aproape doua ori si jumatate mai putin decat Jurnalul National.

Declaratiile cotidianului Adevarul arata in luna octombrie vanzari de doua ori mai mici decat Jurnalul National, respectiv 108.003 exemplare pe aparitie, insa de 1,2 ori mai mult decat Evenimentul.

Noile informatii despre piata cotidienelor romanesti intaresc deja puternica imagine a Jurnalului National, care a reusit in 2004 cresteri continue. Cele mai importante momente in aceasta spectaculoasa evolutie s-au gasit pe 22 martie, cand Jurnalul National a avut un varf de tiraj de 405.571 de exemplare, in luna iulie, cand Studiul National de Audienta a certificat o crestere de audienta de 100.300 cititori, si in luna octombrie, cand Jurnalul si-a doborat propriul record de crestere in audienta, cu 102.300 cititori.

Inceputul anului viitor va aduce pentru Jurnalul National, din nou, o veste buna. Analiza cifrelor de difuzare prefigureaza o noua crestere de audienta (in SNA). Datele oficiale sunt asteptate abia la inceputul lunii februarie. Desi mai sunt putine zile pana la sfarsitul anului, se poate spune ca 2004 este "Anul Jurnalul National" pe piata cotidienelor.

×
Subiecte în articol: observator jurnalul national