x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Apel umanitar: Să o salvăm pe Sonia!

Apel umanitar: Să o salvăm pe Sonia!

14 Noi 2008   •   00:00

Liana Stanciu conduce lupta pentru viaţa fetiţei lui Alexandru Conovaru, colegul ei de la B1 TV.

B1 TV iniţiază, începând de săptămâna viitoare, o campanie umanitară pentru ajutorarea Soniei, fetiţa lui Alexandru Conovaru, prezentatorul matinalului “710”. Liana Stanciu este promotorul acestei campanii, fapt deloc întâmplător, având în vedere că vedeta B1 a trecut recent printr-o experienţă similară cu fetiţa ei, Teodora.

În ediţia de mâine a emisiunii “Trenul vieţii” va fi difuzat pentru prima oară un material filmat despre povestea Soniei, urmând ca, începând de luni, telespectatorii să primească datele complete despre acest caz în emisiunile informative B1.

Sonia, în vârstă de aproape un an şi o jumătate, s-a născut cu o malformaţie foarte gravă a inimii, dextrocardie, ceea ce înseamnă că acest organ este situat în partea dreaptă. Micuţei îi lipseşte şi artera pulmonară, lucru care a condus la o serie nesfârşită de complicaţii. După îndelungi şi istovitoare căutări, părinţii Soniei au descoperit că Children’s Hospital Boston din SUA este singura clinică unde micuţa poate realiza operaţia de care are nevoie urgent. Costul operaţiei se ridică la 130.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: observator