x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aproximativ 170 de blocuri și șapte instituții din Sectorul 6 rămân de marți fără apă caldă

Aproximativ 170 de blocuri și șapte instituții din Sectorul 6 rămân de marți fără apă caldă

24 Iun 2022   •   15:17
Aproximativ 170 de blocuri și șapte instituții din Sectorul 6 rămân de marți fără apă caldă

Aproximativ 170 de blocuri și șapte instituții din Sectorul 6 vor rămâne de marți, 28 iunie, fără apă caldă, a anunțat compania Termoenergetica.

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță că, începând din data de 28 iunie, se vor executa lucrări de reparații și de înlocuire a unor vane de sectorizare pe Bulevardul Iuliu Maniu din cartierul Militari, pe conductele cu diametre de 500 mm și 700 mm din Magistrala 2 Militari.

Conform companiei, lucrările sunt esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire și vor fi efectuate în zona intersecțiilor Bulevardului Iuliu Maniu cu strada Politehnicii și Bulevardelor Iuliu Maniu cu Doina Cornea și impun oprirea furnizării apei calde de consum pentru un număr de aproximativ 170 de blocuri și șapte instituții, până în data de 1 iulie 2022, ora 24.00.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din rețea”, a mai transmis compania.

(sursa: Mediafax)

×