x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Arad - Falcă se dă lovit

Arad - Falcă se dă lovit

de Andrei Ando    |    30 Noi 2007   •   00:00
Arad - Falcă se dă lovit
Sursa foto: Dragos Stoica/

Conturile Primăriei Arad sunt de ieri blocate. Arădeanul Iulie Lupan a pus poprire pe ele pentru a intra in posesia sumei de 45 de miliarde de lei vechi.

Instanţa a considerat că banii i se cuvin lui Lupan, care se judecă de patru ani cu primăria pentru retrocedarea unui teren in extravilanul municipiului. După căştigarea procesului, Lupan a chemat primăria la negocieri, incercănd să rezolve problema amiabil, dar nu i
s-a dat curs invitaţiei.

ŞEDINŢÃ... FULGER. Consilierii locali au fost convocaţi ieri dimineaţă in şedinţă extraordinară, pentru a depune o cauţiune de 4,5 miliarde de lei, in vederea suspedării executării silite. Ei au fost insă avertizaţi că in cazul in care instanţa nu va accepta cererea de ridicare a popririi pănă la 5 decembrie, banii vor intra automat in contul lui Lupan, şi li se vor adăuga probabil alte miliarde de lei - cheltuielile de executare silită. Primarul Gheorghe Falcă şi-a scos concediu medical chiar in ziua izbucnirii scandalului, iar viceprimarul Tiberiu Dekany, care il inlocuieşte, nu a ezitat să il acuze pe Falcă de modul de lucru haotic şi opac.

×
Subiecte în articol: observator