x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Arad - Ia baioneta, neamule!

Arad - Ia baioneta, neamule!

de Jurnalul National    |    15 Apr 2008   •   00:00

O femeie din municipiul Arad este cercetată penal după ce a fost prinsă şi reţinută de jandarmi în timp ce vindea, în piaţa Obor din oraş, baionete de fabricaţie rusească, transmite Mediafax.




O femeie din municipiul Arad este cercetată penal după ce a fost prinsă şi reţinută de jandarmi în timp ce vindea, în piaţa Obor din oraş, baionete de fabricaţie rusească, transmite Mediafax. Arădeanca M. Zsuzsanna (47 de ani) se plimba în piaţă cu baionetele în braţe, până când a fost văzută de o patrulă a jandarmilor. "Este vorba de patru baionete de fabricaţie rusească, pe care femeia spune că le-a cumpărat dintr-o piaţă din Ungaria, cu scopul de a le revinde în România. Baionetele au lamele cu lungimi cuprinse între 16 şi 38 de centimetri şi sunt prevăzute cu canale de scurgere a sângelui", a declarat Slev.
Arădeanca este cercetată penal pentru port fără drept al cuţitului, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, cazul fiind preluat de procurori.

×
Subiecte în articol: observator