x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Argeş: Principesa Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria, la slujba de pomenire a Reginei Ana

Argeş: Principesa Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria, la slujba de pomenire a Reginei Ana

10 Sep 2016   •   19:00
Argeş: Principesa Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria, la slujba de pomenire a Reginei Ana

Principesa moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria au participat sâmbătă, la Curtea de Argeş, la slujba de pomenire organizată la 40 de zile de la trecerea în nefiinţă a Reginei Ana. 

Ceremonialul religios a fost oficiat de un sobor de preoţi în frunte cu ÎPS Calinic, arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului, în noua Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală, în care se află mormântul Reginei Ana. 

La slujba care a durat mai puţin de o jumătate de oră au asistat câteva zeci de persoane, unele purtând drapele cu stema Casei Regale. La finalul ceremoniei religioase, unii dintre cei prezenţi au scandat "Trăiască Regele!" şi "Monarhia salvează România!". 

După retragerea membrilor Casei Regale, toţi cei prezenţi au putut să se reculeagă la mormântul Reginei Ana. 

Regina Ana a murit pe 1 august într-un spital din Elveţia, la vârsta de 92 de ani, fiind înmormântată pe 13 august în Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală, ridicată în vecinătatea Mănăstirii de la Curtea de Argeş.

AGERPRES

×