x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Armand: „Am ridicat ultimul chioșc de presă nefuncțional de pe raza Sectorului 1”

Armand: „Am ridicat ultimul chioșc de presă nefuncțional de pe raza Sectorului 1”

de Redacția Jurnalul    |    05 Dec 2023   •   21:15
Armand: „Am ridicat ultimul chioșc de presă nefuncțional de pe raza Sectorului 1”

Primarul Clotilde Armand anunță că marți a ridicat ultimul chioșc de presă nefuncțional de pe raza Sectorului 1: „În ultimele luni fusese practic abandonat pe trotuar și îngreuna circulația pietonilor și vizibilitatea șoferilor”.

„Am ridicat astăzi (marți - n.r.) ultimul chioșc de presă nefuncțional de pe raza Sectorului 1. Este vorba de un chioșc situat în Piața Charles de Gaulle care în acest an a funcționat cu intermitențe, iar în ultimele luni fusese practic abandonat pe trotuar și îngreuna circulația pietonilor și vizibilitatea șoferilor”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

El precizează că în ultimii doi ani a ridicat zeci de asfel de chioșcuri sau gherete abandonate, nefolosite sau cele pentru care proprietarii nu dețineau autorizație de comercializare valabilă.

„Acestea ocupau inutil trotuarele și urâțeau domeniul public, iar unele se transformaseră în adevărate focare de infecție. Așa cum am spus în repetate rânduri, în Sectorul 1 aplicăm cu strictețe legislația în vigoare și lucrăm 100% pentru comunitate”, încheie Armand.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand chioșc presă