x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenţionări nowcasting COD GALBEN de vânt puternic valabile până la ora 20. Vezi zonele vizate

Atenţionări nowcasting COD GALBEN de vânt puternic valabile până la ora 20. Vezi zonele vizate

de Agerpres    |    16 Mar 2014   •   14:41
Atenţionări nowcasting COD GALBEN de vânt puternic valabile până la ora 20. Vezi zonele vizate
Sursa foto: IVAN FRANCO/EPA

Potrivit ANM, în intervalul orar 14,00 - 20,00, pe arii extinse în judeţele Dolj, Olt, Gorj şi Vâlcea, inclusiv municipiile Craiova, Bechet, Slatina, Caracal, Târgu Jiu şi Drăgăşani, local în judeţul Mehedinţi, şi în judeţul Maramureş se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge şi depăşi la rafală 55-65 km/h.

Vânt puternic, cu viteze la rafală de 60...65 km/h se va semnala până la ora 19,00 în judeţul Teleorman.

De asemenea, intensificări ale vântului cu viteze de până la 60..65 km/h, izolat peste 70 km/h, se vor semnala în judeţele Botoşani, Iaşi, Vaslui şi Galaţi în intervalul orar 14,00 - 18,20.

Tot până la ora 18,00, atenţionări de vânt puternic au fost emise şi pentru judeţele Satu Mare, Suceava, Neamţ, Bacău şi Vrancea.

De altfel, până luni la ora 13,00, este în vigoare o informare meteo de intensificări ale vântului, valabilă în întreaga ţară, începând de sâmbătă la prânz.

Potrivit meteorologilor, în zona de munte vor fi rafale de peste 80 km/h şi se vor semnala precipitaţii mixte, în timp ce la altitudini mai mari vor predomina ninsorile.

×
Subiecte în articol: avertizare anm