x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aterizare de urgență pe Otopeni: Un pasager al cursei New Delhi - Frankfurt a făcut atac de cord

Aterizare de urgență pe Otopeni: Un pasager al cursei New Delhi - Frankfurt a făcut atac de cord

19 Oct 2022   •   08:27
Aterizare de urgență pe Otopeni: Un pasager al cursei New Delhi - Frankfurt a făcut atac de cord

Un pasager al zborului New Delhi - Frankfurt a suferit un atac de cord miercuri dimineața, în timp ce se afla la bordul aeronavei, fiind necesară aterizarea de urgență pe Aeroportul Otopeni. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost salvat.

Serviciul de Asistență Medicală al Aeroportului Internațional Henri Coandă București a intervenit cu succes și a salvat viața unui psager în vârstă de 36 de ani, aflat la bordul aeronavei New Delhi - Frankfurt.

„Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Lufthansa, care efectua un zbor pe pe ruta New Delhi (India) – Frankfurt (Germania). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 07:13. După aterizare, la bordul aeronavei a urcat un echipaj medical al aeroportului, reuşind să stabilizeze pasagerul, care suferise un atac de cord”, anunță reprezentanții Companiei Naționale Aeroporturi București.

Conform procedurilor specifice, la aeronavă a fost chemat și un echipaj SMURD, care a preluat pacientul și l-a transportat la spital.

Avionul urmează să își continue zborul către Frankfurt.

Traficul aerian pe aeroport s-a desfășurat în condiţii normale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: aterizare otopeni