x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Au avut o relaţie specială". La înmormântarea lui Florin Cioabă, romii îl aşteaptă pe Traian Băsescu

"Au avut o relaţie specială". La înmormântarea lui Florin Cioabă, romii îl aşteaptă pe Traian Băsescu

21 Aug 2013   •   12:06
"Au avut o relaţie specială". La înmormântarea lui Florin Cioabă, romii îl aşteaptă pe Traian Băsescu
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Dorin Cioabă a declarat că familia sa face toate demersurile ca Florin Cioabă să fie înmormântat vineri, chiar dacă lucrările la cavou nu vor fi finalizate şi că la funeralii sunt aşteptaţi foarte mulţi oameni din străinătate, dar şi Traian Băsescu.

"Programul urmează să îl fixăm acum, familia, împreună cu consilierii tatălui meu. Aşa cum am spus, noi încercăm şi cred că, totuşi, vineri va fi înmormântarea. Vrem să facem pregătirile aşa cum trebuie. Din cauză că toată familia a fost plecată în afara ţării, încercăm să rezolvăm totul rapid. De aceea, acum tot ce pot să fac este să mulţumesc tutoror celor care au vărsat o lacrimă în memoria tatălui meu. Îi aşteptăm pe toţi cei care vor să vină să îşi ia rămas bun. Oricine poate să vină şi să participe la funeralii. Ziua de astăzi este dedicată familiei şi prietenilor apropiaţi şi vrem ca fiecare membru al familiei să aibă prilejul să îşi manifeste durerea faţă de această mare pierdere", a afirmat Dorin Cioabă.

El a spus că la funeralii sunt aşteptaţi foarte mulţi oameni din străinătate, dar şi preşedintele Traian Băsescu, cu care Florin Cioabă a avut o "relaţie specială". "Noi ne aşteptăm să vină domnul preşedinte. Este bine venit. El a vut o relaţie mai specială cu tatăl meu şi dacă consideră că prietenia aceasta trebuie încheiată în modul acesta, atunci să vină să îşi ia rămas bun de la tatăl meu. Cu cel mai mare drag, întreaga comunitate îl aşteptă", a declarat Dorin Cioabă.

Întrebat dacă a invitat şi alte autorităţi la înmormântare, Dorin Cioabă a spus că nu a invitat pe nimeni. "Noi nu am invitat pe nimeni. Este înmormântare, nu altceva. Pe toţi cei care vor veni, îi primim cu drag", a susţinut Dorin Cioabă.

×