x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Au fost chestionaţi 20 dintre pasagerii autocarului morţii

Au fost chestionaţi 20 dintre pasagerii autocarului morţii

01 Iul 2013   •   18:05
Au fost chestionaţi 20 dintre pasagerii autocarului morţii
Sursa foto: EPA/Intact Images

Chestorul de poliţie Viorel Vasile a declarat că până în prezent au fost audiaţi 20 dintre supravieţuitorii accidentului din Muntenegru, ceilalţi nouă urmând să fie chestionaţi în momentul în care starea de sănătate le va permite.

"Până în acest moment, dintre persoanele care au scăpat cu viaţă în urma accidentului din Muntenegru au fost audiate 20, iar celelalte se află într-o stare de sănătate pentru care medicii s-au pronunţat cu privire la amânarea intervievărilor", a declarat Viorel Vasile, şeful Direcţiei de Investigaţii Criminale din Poliţia Română, conform Mediafax.

Acesta a mai spus că, începând de marţi, vor fi restituite o parte din bunurile persoanelor implicate în accident, care au fost găsite în prăpastie şi remise poliţiei de către autorităţile din Muntenegru.

"Începând cu mâine dimineaţă, primele persoane vor fi invitate, le vor fi prezentate aceste obiecte şi le vor fi restituite. Doar acelea care sunt clar ale lor, urmând ca pe celalte să le restituim pe parcurs, şi doar cele care nu folosesc anchetei, pentru că s-ar putea ca unele dintre ele, cel puţin imaginile, să folosească anchetei şi atunci să mai dureze puţin", a declarat Vasile.

Întrebat dacă există imagini, şeful DIC spus că nu ştie: "Noi le-am primit sigilate, ele sunt sigilate în acest moment, vedem după ce desigilăm."

Procedura restituirii se va desfăşura în incinta Jandarmeriei, acolo unde bunurile au fost depozitate şi păzite.

×