x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Au început înscrierile pentru cea de-a zecea serie Intact Media Academy

Au început înscrierile pentru cea de-a zecea serie Intact Media Academy

28 Mar 2014   •   16:36
Au început înscrierile pentru cea de-a zecea serie Intact Media Academy

Intact Media Academy a dat startul înscrierilor pentru cea de-a zecea serie a cursurilor de prezentator TV, reporter TV, cameraman, editor montaj şi desigur, cursul de machiaj powered by Mirela Vescan. Formularul se găseşte pe www.intactmediaaacademy.ro/inscrieri. Locurile sunt limitate.

Peste 700 de tineri dornici să se afirme în lumea media au călcat pragul Intact Media Academy de-a lungul celor trei ani de existență. Dintre aceştia, aproape 100 de cursanți, care s-au format sub atenta îndrumare a celor mai buni profesionişti media din România, şi-au început deja o carieră în televiziune.

Absolvenții Intact Media Academy se află acum în redacția ştirilor Observator şi Antena 3, la Antena Stars alături de Cristi Brancu, la Antena 1 alături de Răzvan şi Dani sau în mult premiata echipă a emisiunii În Premieră cu Carmen Avram.

Intact Media Academy a inovat prin proiecte valoroase precum IMA News sau IMA Kids, a primit premii la diferite competiții de fotografie prin cursanți talentați, iar pasionatele de make-up profesionist au “furat” meserie de la Mirela Vescan.

Intact Media Academy îşi propune să adune experiența celor mai reputați jurnalişti din mass-media şi să transforme munca lor, reuşitele şi chiar eşecurile ori greşelile în cel mai complex program educațional creat vreodată în mass-media din România. Astfel, Intact Media Academy contribuie nemijlocit la formarea viitoarelor generații de profesionişti, având ca punct de pornire cei peste 20 de ani de experiență şi inspirație ai Intact Media Group.

×
Subiecte în articol: Intact Media Academy inscrieri