x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autobuz suspendat într-un crater, în centrul Capitalei. Asfaltul s-a surpat în urma unor lucrări Apa Nova (VIDEO)

Autobuz suspendat într-un crater, în centrul Capitalei. Asfaltul s-a surpat în urma unor lucrări Apa Nova (VIDEO)

23 Feb 2012   •   11:20
Autobuz suspendat într-un crater, în centrul Capitalei. Asfaltul s-a surpat în urma unor lucrări Apa Nova (VIDEO)

UPDATE 16:06 - Groapa in asfalt, care a facut autobuzul 135 sa ramana blocat, suspendandu-se astfel circulatia pe strada Polona a fost cauzata de o lucrare a Apa Nova, informeaza Administratia Strazilor.

Lucrarile efectuate in zona au facut ca asfaltul sa se slabeasca si pe partea carosabila, ceea ce a dus la crearea gropii de mari dimensiuni.

O echipa a Apa Nova se afla acum la fata locului pentru a remedia problema.

.......

UPDATE 15:20 - Autobuzul ramas blocat pe strada Polona a fost scos din groapa in care se intepenise de echipele de interventie ale RATB.

Traficul ramane, insa, deviat pe aceasta strada, pana cand groapa va fi astupata.

......

Un autobuz a ramas suspendat in centrul Capitalei, dupa ce a intrat intr-o groapa aparuta pe strada Polona, in apropiere de intersectia cu Mihai Eminescu. Autobuzul circula pe linia 135.

Incidentul s-a produs in jurul orei 13:30, din cauza unei gropi din carosabil. Echipele de interventie RATB au trimis la fata locului un remorcher cu care se va scoate autotubuzul.

"Calatorii aflati in mijlocul de transport nu au fost afectati. Linia 135 va fi deviata prin strada Tunari, in zona neputandu-se circula", a declarat Brandusa Raeceanu, purtatorul de cuvant al RATB, la Antena 3.

Brandusa Raeceanu a declarat ca echipele de intervetie de la RATB actioneaza la fata locului pentru remedierea problemei.

×