x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autorităţile constănţene anunţă că plajele au fost curăţate, în aşteptarea turiştilor

Autorităţile constănţene anunţă că plajele au fost curăţate, în aşteptarea turiştilor

11 Apr 2012   •   09:43
Autorităţile constănţene anunţă că plajele au fost curăţate, în aşteptarea turiştilor

Plajele de pe litoral sunt curatate si pregatite pentru manifestarile organizate in perioada Pastelui, in conditiile in care mii de localnici si turisti sunt asteptati la slujbele de inviere de la malul marii, spun reprezentantii Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral, Sistemul de Gospodarire a Apelor Constanta a facut eforturi pentru curatarea tuturor plajelor, iar lucrarile vor continua pana aproape de sfarsitul acestei saptamani astfel incat turistii care vor veni in perioada Pastelui sa gaseasca plajele amenajate.

Reprezentantii Administratiei de Apa Dobrogea Litoral fac apel la turistii care vor veni pe litoral sa foloseasca cosurile de gunoi amenajate la limita plajelor, "pentru a lasa plaja intr-o stare corespunzatoare".

De asemenea, reprezentantii Administratiei de Apa Dobrogea Litoral mai spun ca la inceputul lunii aprilie a fost demarat procesul de predare a plajelor catre operatori, pentru sezonul estival 2012, fiind deja predata aproape jumatate din suprafata inchiriata. "Totalul suprafetei predate insumeaza peste 40 la suta din totalul plajelor inchiriate catre operatori. De mentionat ca plajele litorale sunt inchiriate in proportie de aproximativ 75 la suta catre operatori privati", mai precizeaza sursa citata.

Mii de constanteni si turisti sunt asteptati sa participe slujba Invierii care va fi oficiata pe plaja Modern din Constanta si pe plaja din fata Hotelului "President" din Mangalia. (Mediafax)

×