x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autorul accidentului din Capitală soldat cu doi morţi, reţinut

Autorul accidentului din Capitală soldat cu doi morţi, reţinut

09 Noi 2008   •   00:00

Autorul accidentului rutier din Capitală, în urma căruia doi tineri au murit şi o altă persoană a fost rănită grav, a fost reţinut, duminică, urmând să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.



Alexandru R., de 20 de ani, va fi prezentat instanţei Judecătoriei Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă de 29 de zile, informează Direcţia Generală de Poliţiei a Municipiului Bucureşti.

Tânărul este cercetat după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, conducea băut un Volkswagen Golf, care intrat într-o intersecţie la culoarea roşie a semaforului, lovind un autoturism în care se aflau trei persoane.

Din impact, un tânăr de aproximativ 25-30 ani, îmbrăcat în haine sport, a fost proiectat pe partea carosabilă, murind. De asemenea, un alt tânăr de aproximativ 20-25 ani a fost găsit pe trotuar decedat, în timp ce un altul, de aproximativ aceeaşi vârstă, a fost internat în spital.

Poliţia Capitalei informa sâmbătă, că, în jurul orei 1.00, Alexandru R. (20 de ani) din Bucureşti, a condus un autoturism marca VW Golf, pe Calea Griviţei dinspre Podul Grant către B-dul. Ion Mihalache. Când a ajuns la intersecţie cu strada Clăbucet, el a intrat în intersecţie la culoarea roşie a semaforului electric, acroşând un autoturism marca Skoda condus pe strada Clăbucet dinspre B-dul. Ion Mihalache, de către un tânăr a cărui identitate nu a putut fi stabilită.

Accidentul s-a soldat cu avarierea celor două vehicule, dar şi a altor două autoturisme care erau parcate, precum şi cu decesul a doi tineri, rănirea gravă a unei persoane şi rănirea uşoară a alteia.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că cele trei victime s-au aflat în autoturismul marca Skoda.

În maşina VW se afla şi Cosmin Z., în vârstă de 21 de ani, care a fost uşor rănit, el nefiind internat în spital.

Conducătorul auto Alexandru R. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând că avea o concentraţie alcoolică de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probelor biologice.
Mediafax

×
Subiecte în articol: romania