x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autorul accidentului din Floreasca se scuză: "Doar nu am circulat cu 300 de kilometri pe oră!”

Autorul accidentului din Floreasca se scuză: "Doar nu am circulat cu 300 de kilometri pe oră!”

de Mara Raducanu    |    08 Noi 2011   •   10:26
Autorul accidentului din Floreasca se scuză: "Doar nu am circulat cu 300 de kilometri pe oră!”

A condus sub influenta bauturilor alcoolice cu peste 180 km pe ora. A spulberat taxiul in care a intrat si a omorat fara drept de apel doi oameni nevinovati care erau la inceput de viata.

Andrei Traian Andronie ,20 de ani, baiat de bani gata, fiu de bancher, student la o facultate din Olanda, a reusit sa-i uimeasca pana si pe magistrati, prin declaratia facuta in fata acestora. Acesta a spus cu nonsalanta: "Doar nu am circulat cu o viteza de 300 de kilometri pe ora' - a sustinut tanarul in apararea sa, considerand ca viteza de 180 de kilometri pe ora pe care o avea nu a fost, e fapt, chiar asa de mare. Faptul ca Andrei Andronie are resedinta in Olanda a fost un alt motiv pentru care magistratii au decis sa-l inchida. Asta pentru ca el s-ar fi putut sustrage urmaririi penale.

Beizadele de bani gata fac legea la volanul masinilor
Fiu de consilier PDL Tulcea, beat si fara permis la volan!
Alexandru Bibu (17 ani), junele unui consilier PDL Tulcea, s-a urcat ieri seara baut la volanul masinii de lux a celui mai bun prieten. Baiatul a facut prapad pe Calea Victoriei, unde a fost la un pas sa omoare oameni nevinovati, lovind trei masini parcate in fata unui hotel. Pustiul se afla la volanul unei masini de teren si dupa miezul noptii gonea pe Calea Victoriei, unde a acrosat un taximetrist, insa si-a vazut in continuare de drum. Tanarul a continuat sa mearga cu viteza mare, iar intr-o curba a derapat si a mai lovit alte trei masini parcate in fata unui hotel. A oprit abia la cativa metri distanta si a luat-o la fuga. Fiul consilierului local PDL din Tulcea se va alege cel mai probabil cu dosar penal pentru conducere fara permis, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si pentru fuga de la locul accidentului.

Fiu de primar implicat in scandal cu Politia!
Iulian Florin Barbu are 23 de ani si este fiul primarului din comuna Topana, judetul Olt, Gheorghe Barbu. Poate, din acest motiv, tanaul s-a enervat cand politistii din Pitesti i-au cerut sa se legitimeze. Ba chiar i-ar fi injurat pe oamenii legii, urcandu-se apoi la volanul camionului sau. Cand a pus mainile pe chei, politistii au folosit un spray paralizant ca sa il potoleasca. Apoi, i-au pus catusele si l-au dus la sectie.'Nici la sectie nu s-a potolit. Injura si se comporta violent. Se repezea la politisti", a descris scena unul dintre oamenii legii. Dupa ce i s-a intocmit procesul-verbal de contraventie, Barbu jr a plecat la spital ca sa il consulte medicii, pe motiv ca ar fi fost agresat.

Interlop de Oradea, beat si vitezoman!
11 iunie 2011. Accidentul de circulatie de la Oradea, in care a fost implicat Iuliu Chis, interlop oradean, vitezoman si pe deasupra beat turta la volan. In ciuda acestor "referinte', Chis le-a dat batai de cap anchetatorilor care au avut divergente in a-l aresta sau a-l lasa liber. Ce a facut acesta? Chis a izbit in plin un autoturism Tico, omorand-o pe soferita de 24 de ani, ranindu-le grav pe sora geamana a acesteia si pe inca o persoana. El nu a cedat prioritatea, avea o alcoolemie care depasea limita infractiunii (aproximativ 1 la mie) si circula cu viteza excesiva. Procurorii Parchetului Judecatoriei Oradea au cerut initial arestarea preventiva a acestuia pentru 29 de zile, considerand ca reprezinta pericol social. O judecatoare a fost insa de alta parere si a decis sa-l elibereze pe Iuliu Chis. La mai putin de 24 de ore, un alt judecator o contrazicea, la recurs, pe colega sa. Tribunalul Bihor a dat dreptate procurorilor si a dispus arestarea preventiva a soferului ucigas.

×
Subiecte în articol: accident rutier