x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Baietel de 3 ani disparut

Baietel de 3 ani disparut

de Jurnalul National    |    17 Mar 2008   •   00:00
Baietel de 3 ani disparut

Dobrin Dan are 3 ani si este din Ungheni, satul Moresti, judetul Mures. A disparut de acasa sambata, 15 martie, in jurul orelor 13:40.  Se afla in curtea casei, impreuna cu mama sa, dar a ramas circa 10 minute nesupravegheat, timp in care a disparut.

Dobrin Dan are 3 ani si este din Ungheni, satul Moresti, judetul Mures. A disparut de acasa sambata, 15 martie, in jurul orelor 13:40.  Se afla in curtea casei, impreuna cu mama sa, dar a ramas circa 10 minute nesupravegheat, timp in care a disparut. In urma verificarilor efectuate si din discutiile purtate de politisti cu mama minorului exista suspiciuni ca acesta s-a indreptat catre malul paraului Niraj, care se afla la cca. 50 m în spatele casei, unde a alunecat în apa. Politia continua cercetarile pentru gasirea baietelului.

 

Dan are parul negru, tuns scurt, ochi caprui. La data disparitiei era imbracat cu un trening gri cu desene de culoare rosie, bluza groasa de culoare neagra, iar in picioare purta o pereche de adidasi de culoare alb cu albastru. Cei care pot da relatii despre acest copil sunt rugati sa sune imediat la 112 sau la redactia Jurnalului National.

×
Subiecte în articol: observator