x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat, acuzat că a agresat sexual o tânără pe o stradă din Capitală

Bărbat, acuzat că a agresat sexual o tânără pe o stradă din Capitală

de Redacția Jurnalul    |    09 Noi 2023   •   12:30
Bărbat, acuzat că a agresat sexual o tânără pe o stradă din Capitală
Sursa foto: Hepta

 Un bărbat de 32 de ani este cercetat de polițiștii fiind suspectat că a agresat sexual o tânără pe o stradă din Capitală.

 

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale Sector 1 au anunțat că marți au reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Potrivit anchetatorilor „la data de 3 noiembrie 2023, în jurul orei 22.30, Secția 4 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 21.00, sora sa, în vârstă de 21 de ani, ar fi fost abordată de către un bărbat, pe o stradă din Capitală, care, prin constrângere, ar fi atins-o în zona intimă”.

Cercetările au fost preluate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 1. Astfel, a fost identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii.

„În baza probatoriului administrat, a rezultat presupunerea rezonabilă că, după ce ar fi urmărit persoana vătămată, ar fi ajuns-o din urmă în dreptul imobilului în care aceasta locuiește, moment în care ar fi prins-o și, fără voia ei, ar fi atins-o în zona intimă, după care ar fi fugit”, au explicat anchetatorii.

Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, față de acesta, magistrații au dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: stradă capitală agresiune sexuala