x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat de 46 de ani reținut pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale minore

Bărbat de 46 de ani reținut pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale minore

14 Oct 2017   •   16:30
Bărbat de 46 de ani reținut pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale minore

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 19 Poliţie au reţinut un bărbat, în vârstă de 46 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, rele tratamente aplicate minorului şi agresiune sexuală. 

Potrivit unui comunicat al DGPMB transmis sâmbătă AGERPRES, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 l-a prezentat pe cel în cauză Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă. 

Pe 11 octombrie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 19 Poliţie a fost sesizată de către DGASPC Sector 5 cu privire la faptul că o minoră este supusă unor abuzuri din partea tatălui său. 

Au fost demarate cercetări şi investigaţii cu privire la cele semnalate iar din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că minorei, aflată în grija exclusivă a tatălui, mama fiind decedată, îi este îngrădit accesul la orice utilitate a locuinţei şi nu i s-ar permite contactul cu rudele. De asemenea, din materialul probator administrat, reiese şi că bărbatul, în mod repetat, ar fi abuzat-o sexual pe minoră.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: agresiune sexuala minora