x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat reținut după ce ar fi vândut canabis, ecstasy și cristal cu sume între 300 și 600 de lei

Bărbat reținut după ce ar fi vândut canabis, ecstasy și cristal cu sume între 300 și 600 de lei

de Redacția Jurnalul    |    12 Oct 2023   •   12:45
Bărbat reținut după ce ar fi vândut canabis, ecstasy și cristal cu sume între 300 și 600 de lei

Un bărbat a fost reținut de polițiștii și procurorii DIICOT Constanța după ce ar fi vândut în ultimul an canabis, ecstasy și cristal cu sume între 300 și 600 de lei.

Polițiștii și procurorii din Constanța au făcut miercuri o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, bănuit de trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată.

Din cercetări a rezultat că bănuitul ar fi deținut și comercializat în mod repetat, în perioada octombrie 2022 – octombrie 2023, canabis, ecstasy și cristal, cu sume între 300 și 600 de lei.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate aproximativ 47 de grame de canabis, semințe și fragmente vegetale de canabis, cristal, un cântar de precizie, precum și alte mijloace de probă.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea bănuitului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat joi judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare a preventivă pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: droguri reţinut