x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul găsit carbonizat în curtea Grupului Şcolar Electronica avea mâinile şi picioarele legate cu sârmă

Bărbatul găsit carbonizat în curtea Grupului Şcolar Electronica avea mâinile şi picioarele legate cu sârmă

de Mara Raducanu    |    20 Iul 2011   •   05:45
Bărbatul găsit carbonizat în curtea Grupului Şcolar Electronica avea mâinile şi picioarele legate cu sârmă

Un barbat a fost gasit carbonizat, in aceasta dimineata, in curtea Grupului Scolar Electronica, din Capitala. Descoperirea a fost facuta de paznicul unitatii, anunta RTV. Sesizarea a fost facuta in jurul orei 3:00, dupa ce locatari ai blocului din apropierea scolii au auzit o bubuitura.

UPDATE 11:00 - Surse judiciare, citate de Mediafax, sustin ca este posibil ca barbatul sa fie victima unor reglari de conturi.

Barbatul a fost gasit in iarba, carbonizat si legat cu sarma de maini si de picioare, dar si in jurul gatului.

O femeie care locuieste intr-un bloc din apropierea scolii a declarat ca ea nu a auzit nicio bubuitura. Femeia a mai spus ca in zona scolii a fost daramat un zid in timpul unor lucrari pe un santier, iar pe acolo se poate intra in curtea unitatii de invatamant. Ea a precizat ca pe acel santier mai vin noaptea oameni ai strazii sa fure fier vechi.

Reprezentanti ai Politiei au declarat pentru RTV ca, in prezent, criminalistii se afla la fata locului, pentru cercetari in vederea stabilirii cauzele decesului. Politistii nu exclud nici varianta ca barbatul sa fi vrut sa se sinucida.

×
Subiecte în articol: observator scoala decedat curte barbati