x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Barbu, apel la fermieri: Apelați cu toată încrederea la sprijinul angajaților APIA

Barbu, apel la fermieri: Apelați cu toată încrederea la sprijinul angajaților APIA

de Redacția Jurnalul    |    10 Mai 2024   •   21:00
Barbu, apel la fermieri: Apelați cu toată încrederea la sprijinul angajaților APIA
Sursa foto: Hepta

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, face apel la fermieri să ceară ajutorul angajaților APIA pentru depunerea cererilor de plată în campania anului 2024.

„Vă îndemn să apelați cu toată încrederea la sprijinul angajaților APIA pentru depunerea cererilor de plată în campania anului 2024. Angajații APIA sunt pregătiți să vă ajute în completarea cererilor astfel încât toți fermierii să depună documentele necesare până la data de 7 iunie – termenul limită de depunere. Este important să vă încadrați în acest termen, întrucât potrivit noilor reguli ale Politicii Agricole Comune nu mai există perioadă de depunere cu penalități”, spune ministrul.

După data de 7 iunie, orice modificare a datelor declarate în cererea de plată trebuie notificată în scris la APIA, în termen de 15 zile de la data modificării.

„Dacă cererea de plată cuprinde şi intervenții din sectorul zootehnic, beneficiarul se va adresa întâi responsabilului APIA în vederea completării declaraţiei privind sectorul zootehnic și ulterior va completa cererea pentru suprafaţă prin intermediul aplicației IPA-Online”, adaugă ministrul Agriculturii.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: barbu fermieri APIA