x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu a aflat din Jurnalul Naţional despre doi procurori şantajişti. Vezi ce a mai declarat preşedintele la TVR

Băsescu a aflat din Jurnalul Naţional despre doi procurori şantajişti. Vezi ce a mai declarat preşedintele la TVR

de Ionuţ Socaciu    |    21 Dec 2011   •   19:02
Băsescu a aflat din Jurnalul Naţional despre doi procurori şantajişti. Vezi ce a mai declarat preşedintele la TVR

Prezent miercuri seara in studioul TVR, presedintele Traian Basescu a abordat mai multe teme de actualitate, printre care si problemele existente in justitie. Seful statului s-a referit, concret, la o stenograma publicata in exclusivitate de Jurnalul National, in care doi procurori il santajau pe un al treilea.

"Am vazut in presa o discutte intre doi procurori de la DNA si un procuror suspectat ca a fraudat. Modul in care il santajau nu mi-a plicut. Si m-am gandit ce face un om simplu in fata unui procuror", a spus Traian Basescu.

Vezi aici stenograma aparuta in Jurnalul National

Seful statului l-a criticat dur pe secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, pe care il considera cel mai mare dusman al aparitiei unui nou sistem privat de sanatate.

"Va mai dau un exemplu de rezistenta - am avut o discutie cu Raed Arafat, cel care a creat sistemul SMURD. Daca este vreun dusman mai mare al aparitiei inca a unui sistem privat de sanatate, el se numeste Raed Arafat, uitand ca el a fost fundatie la Targu Mures, la care si eu am contribuit cu 2% din salariu pentru ca facea un lucru bun", a spus Basescu

Presedintele crede ca argumentul lui Raed Arafat, "statul trebuie sa faca", este gresit. "Nu, statul trebuie sa aiba concurenta. Si nu vad de ce intr-un judet al tarii nu ar mai aparea un sistem care sa faca concurenta sistemului de urgenta. De ce? Poate ca exista un privat pe care Ministerul Sanatatii il autorizeaza".


×
Subiecte în articol: basescu tvr stenograme dna