x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu i-a trimis lui Dragnea un buchet de flori. VEZI cine l-a felicitat primul pe vicepremier, de ziua lui

Băsescu i-a trimis lui Dragnea un buchet de flori. VEZI cine l-a felicitat primul pe vicepremier, de ziua lui

28 Oct 2013   •   16:01
Băsescu i-a trimis lui Dragnea un buchet de flori. VEZI cine l-a felicitat primul pe vicepremier, de ziua lui

Liviu Dragnea a declarat, astăzi, că de ziua sa a fost felicitat de premierul Victor Ponta, care a fost primul care l-a sunat, imediat după miezul nopţii. Vicepremierul a mai spus că a primit un buchet de flori "frumoase" şi de la şeful statului, Traian Băsescu. "Da, am fost felicitat. Primul care m-a felicitat a fost, azi-noapte, premierul Victor Ponta, la 12 şi câteva minute. Şi azi de dimineaţă toţi colegii, prieteni, cunoscuţi, au venit la minister, m-au felicitat. Am primit un buchet de flori şi de la preşedintele Traian Băsescu, flori frumoase", a spus Dragnea, care împlineşte luni 51 de ani. El a precizat că nu va face o petrecere luni, cu această ocazie.

"Nu fac nicio petrecere. Trebuie să recunosc că sămbătă seară am ajuns de la Cluj la mine în judeţ şi cu familia şi cu cei apropiaţi am băut un pahar de vin. Azi nu fac nimic, durează până târziu, mâine dimineaţă la 9.00 am un mic dejun privat cu comisarul Hahn, miercuri la Strasbourg. Aşa s-a nimerit", a adăugat Dragnea, potrivit Mediafax.

Vicepremierul a spus că în plan persoanl îşi doreşte foarte multă sănătate pentru sine, pentru copii şi soţia sa.

"În plan profesional, vreau să ducem la capăt acum, măcar, unul dintre proiectele noastre mari - descentralizarea. Azi am întâlnire cu grupurile PDL, lunea viitoare cu minorităţile şi cu cei de la PPDD. Proiectul de lege e gata, mâine îl punem pe site-ul ministerului", a mai spus Dragnea.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea zi de nastere