x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu şefului de la Evidenţa Populaţiei: "Eu v-am făcut chestor. Cred că domnul chestor n-a învăţat nimic din cazul Năstase"

Băsescu şefului de la Evidenţa Populaţiei: "Eu v-am făcut chestor. Cred că domnul chestor n-a învăţat nimic din cazul Năstase"

03 Aug 2012   •   12:09
Băsescu şefului de la Evidenţa Populaţiei: "Eu v-am făcut chestor. Cred că domnul chestor n-a învăţat nimic din cazul Năstase"

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat, vineri, ca seful de la Evidenta Populatiei, chestorul Constantin Manoloiu, "a mintit" ori inainte, ori dupa referendum.

"Decizia de ieri a CC a fost generata de un chestor - sa nu ne facem iluzii ca ministrul de Interne nu a stiut si nu a fost aranjata cu el - i-a scris ministrului de Interne ca cifrele nu sunt bune. Nu stiu daca e bine, domnul chestor. Ati mintit ori inainte de organizarea referendumului, ori ieri. Or, un chestor... Ma tem ca eu v-am facut chestor. Nu stiu daca-i bine, domnul chestor", a spus Traian Basescu.

"Pe data de 2, Ioan Rus a dat dispozitia sa blocheze decizia CC. Chestorul nu a facut decat sa se execute. Dar ei trebuiau sa stie urmatorul lucru: cazul Nastase. (...) Cred ca domnul chestor nu a invatat nimic din cazul Nastase", a mai spus Basescu.

×