x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bătaie şi împuşcături la Siliştea Snagovului, între susţinători ai unor candidaţi la Primăria Gruiu

Bătaie şi împuşcături la Siliştea Snagovului, între susţinători ai unor candidaţi la Primăria Gruiu

09 Iun 2012   •   17:34
Bătaie şi împuşcături la Siliştea Snagovului, între susţinători ai unor candidaţi la Primăria Gruiu

Politia Snagov a fost sesizata, vineri noapte, in jurul orei 24.00, prin apel la 112, despre faptul ca in localitatea Silistea Snagovului a avut loc o altercatie intre doua grupuri de persoane, se arata intr-un comunicat de presa de sambata al Politiei Ilfov.

La fata locului au mers doua echipaje de politie, care au constatat ca altercatia a avut loc pe fondul unor discutii in contradictoriu privind candidatura la functia de primar al localitatii Gruiu.

In timpul altercatiei, o persoana a tras cu un pistol cu gaz un foc in plan vertical, nicio persoana nefiind ranita.

"Nicio persoana nu a suferit leziuni, in urma folosirii armei neletale rezultand doar avarierea lunetei unui autoturism si a vitrinei unui magazin din imediata apropiere", a precizat Politia Ilfov.

In urma verificarilor, politistii au identificat sapte suspecti, cu varste cuprinse intre 19 si 59 de ani, acestia fiind cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri, lovire, distrugere, port si folosire fara drept de arma neletala supusa autorizarii si uz fara drept de arma neletala supusa autorizarii.

Arma a fost ridicata de ofiteri din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase in vederea expertizarii balistice.

Printre candidatii la Primaria Gruiu sunt Ion Samoila (PNL), actualul primar, Gheorghe Simion (PSD) si Ion Dabu (PRM).

(MEDIAFAX)
×