x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Becali a rupt notificările Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării şi a făcut-o "proastă" pe o jurnalistă

Becali a rupt notificările Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării şi a făcut-o "proastă" pe o jurnalistă

17 Apr 2012   •   12:49
Becali a rupt notificările Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării şi a făcut-o "proastă" pe o jurnalistă

Finantatorul FC Steaua Gigi Becali a avut, marti, o iesire nervoasa in fata resedintei sale din Aleea Alexandru, rupand notificarile venite de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si calcand un CD in picioare, apoi a facut-o "proasta" pe o jurnalista.

"Astea sunt niste hartii de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. Toata ziua primesc astea. Eu nu mai stiu pentru ce le primesc. Eu o rup... Uite Csaba Ferenc - ungur. O sa terminam odata sa nu mai conduca ungurii in tara noastra. Il al doilea rand asta, Consiliul pentru Combaterea Discriminarii este o institutie satanica. Orice zici e discriminare, daca zici de biserica e discriminare, orice e discriminare. Eu o rup pe discriminare si nu ma duc la niciun prioces la ei. Poate sa trimita 7000 de amenzi. Si CD-ul asta il calc in picioare, na! Si sa-mi mai dea o amenda. Le transmit asa, sa-mi trimita in continuare pentru ca o sa le calc in picioare. Si la niciun proces nu vini cu voi. E disciminare ca l-am discriminat pe Nicu Badea. Nu le mai citesc ca vin prea multe. Sa nu-mi mai trimita ca nu le citesc si le rup. Sa-mi dea cate 10 milioane ca le platesc si la ei tot nu calc. E o institutie satanica", a declarat Becali in fata reprezentantilor presei.

In momentul in care a fost intrebat de o ziarista daca are e speriat de gandul ca ar putea primi o pedeapsa de patru ani in "dosarul valiza", Becali a lovit cu palma microfonul si i-a spus: "Tu sa nu mai vii aici, sa nu te mai prind pe aici ca esti prea proasta!"

Instanta suprema este asteptata sa dea o decizie marti in dosarul Valiza, in care finantatorul echipei Steaua, europarlamentarul George Becali, si fostul vicepresedinte al Consiliului de Administratie al clubului Teia Sponte sunt inculpati in primul caz de mare coruptie in fotbal deferit justitiei.

Referindu-se la acest caz, finantatorul FC Steaua a declarat ca procurorul Doru Tulus este "scavul" patrolului gruparii CFR Cluj, Arpad Paszkany. "Coruptie la premiere in Romania nu poti sa ii spui niciodata. Cum sa spui ca Becali risca o condamnare? Pentru ce sa risc o condamnare? Atunci poti sa spui ca Becali risca o condamnare pentru ca iese pe strada. Lumea s-a dementit, a innebunit lumea. Nu mai este sanatoasa, ori de rautate, ori de invidie. Daca ai rahat la cap spui ca Becali risca patru ani de puscarie. In tara asta inca mai domnina Satan. Iar Satan este la Morar si la Tulus, care Tulus (n.r. - procurorul Doru Tulus) este sclavul lui Paszkany pentru ca asa am aflat. Pe mine nu m-au dezamagit procurorii si judecatorii pana acum decat la nivel mic, cum a fost judecatoarea aia Cristus (n.r. - judecatoarea Nicoleta Cristus). Aia a fost demonizata de Satan si a dat arestarea mea atunci (n.r. - in 2009). Exista si judecatori ca asta, ca Cristus. Cand iei libertatea unui om nu ai niciodata cum sa scapi. Ori pe pamant platesti cu boli sau altceva, ori razpunzi la judecata la Domnul Hristos. Cum sa tii omul in catuse dupa ce i-a fost furata masina? Pai esti nebuna? Eu am uitat, dar copiii mei si nevasta mea au trauma aia", a spus Becali.

El a adaugat ca nu se teme de o eventuala retrogradare a echipei Steaua in cazul in care hotararea Inaltei Curti de Casatie si Justitie este defavorabila. "Cazul asta, cand era Ionut Lupescu la Comisia de Disciplina, oamenii au auzit de coruptie, de 1,7 milioane, si atunci au cerut acte. Au vazut ca e premiere si atunci au zis ca aia nu e mita, nu e coruptie. Pentru ca altfel eram retrogradati pana acum. In al doilea rand, FIFA si UEFA nu mai tin cont de sentintele civile si penale daca sunt date eronat. Pentru ca exista practica la FIFA si UEFA", a explicat finantatorul stelist.

Becali are incredere ca macar doi din cei trei judecatori de la ICCJ vor sustine ca "premierea nu este coruptie". "Legea e sfintenie daca e aplicata cu Dumnezeu de procurori si judecatori. Dumnezeu a lasat legea. Daca il ai pe Satan normal ca faci ce vrei cu legea, o interpretezi cum vrei, ii pui catusele unuia caruia i-a fost furata masina si pe hoti ii lasi liberi. Intr-o tara unde procurorii il au pe Dumnezeu in inima lor nu exista ca premierea sa fie coruptie. Judecatorii o sa vedeti ca sunt si ei ai lui Dumnezeu, nu sunt ai lui Satan. Cat de mare rautate ar avea un judecator nu vrea o pata pe el, pe viitorul lui, pe copiii lui, ca sa spuna ca premierea e coruptie. Cine vrea sa isi manjeasca numele? Din trei judecatori o sa fie macar doi cu Dumnezeu", a adaugat Becali.

Europarlamentarul Gigi Becali a fost trimis in judecata, in decembrie 2008, in dosarul "Valiza", de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), fiind acuzat de dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Alaturi de el au mai fost trimisi in judecata Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piturca, Radu Gheorghe Marino si Raul Volcinschi. (Mediafax)
×